Om Abiriwiri

Daglig blir vi eksponert for en rekke skadelige kjemikalier gjennom mat og kosmetikk. Dette påvirker oss i ulik grad. Det mest skremmende er kanskje hvor lite vi faktisk vet om innvirkningen disse forbindelsene har på kropp og helse. Abiriwiri er en nettside som har som mål å skape mer bevisste forbrukere. Områdene vi ønsker å fokusere spesielt på er kosmetikk og kosthold.

Abiriwiri er overbevist om at ved å foreta mer bevisste valg som forbrukere holder vi oss friskere og sunnere. I tillegg vil mer bevisste forbrukere føre til at en svært profitt-fokusert industri presses til å ekskludere stoffer som regnes som skadelige for mennesker og miljø. Husk at til syvende og sist er det du som forbuker som bestemmer hvilke ingredienser produsentene putter i produktene sine, gjennom hvilke produkter du velger kjøpe.

Men vet vi ikke nok om dette allerede? Daglig kan vi lese artikler om parabener, supermat og bromerte flammehemmere. Vårt inntrykk er at det er en jungel av informasjon der det er vanskelig å ta seg frem. Abiriwiri håper å kunne orientere flere gjennom denne jungelen og å bidra med forklaringer av forskningsbasert kunnskap som er forståelig for vanlige mennesker.

Har du spørsmål eller kommentarer, kontakt oss gjerne på Abiriwiri@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>