Månedens shoppingtips: Oktober

Posted on Oct 2, 2012

Oktober er her og høsten har kommet for fullt. Her kommer syv shoppingtips som kan gjøre de regntunge dagene litt lysere :)

  1. Skjærf, Accesories- Et mykt og deilig høstskjærf i farger som står i kontrast til de typiske høstfargene.
  2. Just Kids, Patti SmithEn meget velskrevet bok. Passer perfekt på regnfulle høstdager, i godstolen med en varm kopp  te.
  3. Pure pressed powder, Jane Iredale - Et pleiende og dekkende mineralpudder i presset form.        Les om mineralsminke her
  4. Økologisk Chilli-krydder, SumaChillikrydder kan brukes til så mangt. Vår favoritt er å kombinere det med sjokolade, for eksempel i Brownies eller som smakstilsetter i en varm kopp sjokolade. Dette økologiske krydderet fra Suma er særdeles rikt på smak.
  5. Mørkegrønn negllakk, Zoya – En svært holdbar negllakk i en av de typiske høstfargene fra Zoya. Negllakkene fra Zoya er fri for giftstoffer.
  6. Shea body butter, OyemanDette Shea butteret passer ypperlig for tørre føtter og hender som mange plages med om høsten og vinteren. Shea body butter har en litt mykere konsistens enn det vanlige shea butteret og er derfor litt enklere å smøre ut.
  7. Ingefærøl, FentimansDette ingefærølet er i følge produsenten botanisk brygget, det er rikt på smak og rusker litt opp i halsen. Server det kaldt, gjerne med isbiter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>